Kesäkuu

Kesäiset terveiset kaikille lukijoille!

Vihdoin on kesä tullut. Aivan ihanat ilmat on nyt ollut koko toukokuun. Ollaan saatu nauttia huipusta säästä :)


Minulla oli toukokuulle hirveät suunnitelmat töitä, kun on tavallaan hiljaisempaa aikaa, mutta toisin kävi. On ollut yllättävän vilkas toukokuu. Sehän lämmittää kivasti mieltä. Tahtia on vain ollut kiristettävä, koska on tehtävä työt aina, kun siihen on mahdollisuus. Mieheni on ollut töissä muualla hitsaushommissa, joten olen koettanut selviytyä yksin kotona lasten ja yrityksen kanssa :)  Ollut haastetta, mutta on aivan ihanaa, kun ei tarvii miettiä, mitä tekisi seuraavaksi.

Olemme nyt maalanneet kolme mökkiä ulkoapäin. Ja voi veljet, sanon minä... oli siinä vain oma hommansa. Se on niin tarkkaa hommaa, joten kun tiedätte, että olen suurpiirteinen, niin vaati paljon energiaa.. ja joo, kyllä pakarat kiittää, kun on näin pätkä ja kiipeäpä tuolille ja alas, kiipeä ylös ja alas.. On ollut kyl hyppimistä. Mutta niistä tuli kyllä hienoja. Terassien maalaus oli sentään mukavaa, kun se ei ole niin tarkkaa, ja maalikin oli mitä loistavin. Levisi todella hyvin ja oli riittoisaa.. yhdellä pöntöllä maalasin 8 terassia :) Suit sait ja tuli valmista... mutta niin kuin huomasitte, tällä viikolla oli mukava tuuli.. Mitäpä luulette, miten kävi, kun sain yhden kerroksen laitettua, niin oli neulasia ja roskia.. arvatkaa lähteekö helposti pois :)))) Noh, pikku vikoja, kyllä se siitä tasoittuu :)Niin ja nythän alkaa kesäloma. Toisaalta kiva, mutta toisaalta tietty rytmi loppuu :) Alkaa kesärytmiin tottuminen.

Olin meidän neidin kevätjuhlassa. Oli aivan huikea kokemus irtaantua vähän arjesta ja jumppailla ja touhuta tytön kanssa kahdestaan. On hienoa, että Pellossa tämmöisiä tapahtumia järjestetään ja sitten kun ihmiset osallistuvat niihin!! Aivan mahtavaa.. miten mahtavat hetket, kun voit irtaantua arjesta ja huvitella ja palata lapsuuteen. En tiedä teistä, mutta minä koen aivan erityistä herkkyyttä siihen. Lapsuus on sitä parasta aikaa, ja se on niin huoletonta. Ollaan innoissaan erilaisista onnistumisista, eikä petytä epäonnistumisista. Olisipa aikuisillakin sama juttu. Itse koitan pitää lippua korkealla aina. Mutta väistämättähän joskus tulee esteitä ja ollaan polvillaan. Pitäisi vain muistaa se, että kaikki, mikä ei tapa, se vahvistaa ja kyllä se Siperia opettaa... Pitäisi heittäytyä ja kokeilla ja mennä unelmia kohti.. niin ne meidän lapsetkin tekevät. He nauttivat pienenpienistä asioista, ja he saavat ne näyttämään todella suurilta ja mahtavilta.


Muistetaan vaan kaikki heittäytyä ja annetaan tuulen viedä. Emme pääse ikinä suojautumaan kaikilta vaaroilta ja kuopilta, mutta ne opettavat meitä ja käännetään asiaa aina positiivisemmaksi. Ja saa olla ne vaaleanpunaiset lasit päällä, jos haluaa...


Kukatkin olen saanut koristamaan pihaamme. Kirjoitin aikaisemmin, etten ole mikään hortonomi, mutta ne ovat nyt, ja toivottavasti pysyvät syksyyn asti.. Mutta kyllä ihmetyttää, kun istutin syksyllä veneeseen kukkia ja ei ole noussut kuin muutama.. en tiiä, nouseeko myöhemmin lisää.. mutta meidän venettä koristelee multa ja muutama viherhaiven.. noh, taidetta sekin on. :D
Kalastuskin on alkanut, vaan veneet ovat vieläkin pihalla.. ai miksi?? Nooh, mie sain innostuksen tehdä suursiivousta ja viskasin raa'alla kädellä pois kaiken, mikä liikkui.. Miksi säästellä, jos ei vuoteen ole tarvinnut :) Kaikki ylimääräinen pois. Ai että on helppoa hengittää ja olla nyt :) Ootteko huomanneet, että vaikka kuinka raikkoaa paikkoja, niin silti tulee tavaraa ja sitä pursuaa joka paikasta... noh, nyt kuitenkin varasto on melko tyhjä. Kuorma lähtee lauantaina pois, ja sitten isäntä pääsee hinaamaan veneet sinne rantaan ja alkaa kalastus. Ihanaaa!!!!


Tuli taas asiaa, asian vierestä myös. Olen tälläinen hölöttäjä. En pääse paljoa purkamaan asioita ja muita, johtuen päivien kiireestä, niin tämä on mukava paikka siihen! Kiitos kovasti, kun luet minun blogia!!! Kyllä mie koetan aina asiaakin laittaa :) Seuraava postaus tulee varmaan kaloista tai siitä, kun mie opiskelin sparraajaksi. Siitäkin ilolla kerron lisää :) Olkaa kuulolla! Ihanaa kesän alkua!!

Kommentit

Suositut tekstit