Vuosi vaihtui

Hei Rakkaat ystävät!

Oikein ihanaa uutta vuotta kaikille! Vuosi vaihtui niin nopsaan, etten kerennyt edes huomata sitä :) Haluan toivottaa teille jokaiselle, että tämä vuosi olisi miljoona kertaa ihanampi ja antoisampi kun edellinen vuosi! Toivon kaikille terveyttä ja unelmien toteutumista!! Olkaa avoinna uusille asioille ja ottakaa haasteet seikkailuna, josta aina löytyy tie uuteen seikkailuun... :)Pitkään aikaan en ole tänne kirjoitellut mitään, koska on ollut yksinkertaisesti niin kiirettä. Joulukuu on ollut meille valtavan hieno kuukausi. Ollaan tavattu sellaisia ihmisiä, joista on tullut todella hyviä ystäviä. Vuosi sitten ei osattu kuvitellakaan, miten erilaisia tarpeita asiakkailla voi olla, ja onneksi silloin ei ollutkaan tämmöisissä määrin mitä nytten. Tarkoitan safareiden järjestelyitä ja kyydityksiä. Meille tuli puoli vuotta sitten varaus Dubaista, ja heidän kanssaan käytiin pitkiä keskusteluita ja suunniteltiin heille matkaa tänne. Vaikka viikko onkin lyhyt aika nähdä ja kokea kaikkia mahdollisia asioita täällä, me kuitenkin saatiin heille unohtamaton loma. Parasta on se, että heillä ei ole ennakkoluuloja mitään kohtaan ja he innolla kokeilevat kaikkea, mikä vain liittyy Suomeen. Haluan sydämestäni kiittää kaikkia yhteistyöystäviä, jotka auttoivat meitä järjestämään kaikki aktiviteetit niin joustavasti ja hienosti. Iso kiitos isälleni, kun hän lainasi meille isompaa autoa, koska nämä vieraat halusivat kulkea kaikkialla meidän kanssamme ja eivät ottaneet omaa autoa. Käytiin joulupukin luona yhdessä, porosafarilla, huskysafarilla sekä paljuiltiin. Vietettiin aikaa ladulla. Ai niin, he kokeilivat moottorikelkalla ajamista ja ajoivatkin melkoisen matkan safarilla. Sen lisäksi he kävivät pilkillä, jossa saivat IIIIsoja kaloja :))) Lähes joka ilta aktiviteettien jälkeen nämä vieraat istuivat meillä teenjuonnissa melko pitkään, mikä oli todella ihanaa. Lapset leikkivät keskenään, jopa meidän 5 v tyttö alkoi puhua enemmän englantia :D Kuului aina "girls come on" tai "Girls Lets go!"

Jouluna meillä oli melko kansainvälistä: oli venäläisiä, italialaisia, ranskalaisia ja tämä perhe Dubaista. Syötiin kaikki meillä yhdessä jouluruuat ihanan joulumusiikin säestämänä, ja kodassa sitten syötiin jälkkäriä. Joulupukkikin kävi tuomassa kaikille lahjoja sekä jutustelemassa vieraiden kanssa. Kaikki lapset olivat todella innoissaan :) Kodan jälkeen siirryttiin paljuilemaan, siinä menikin sitten piiiiitkään :) Ja tietysti puusauna, mikä voisi olla parempaa!!!!


Uutenavuotena meillä oli minun perheeni käymässä. Oli huisketta meidän talossa, kun 12 ihmistä saman katon alla :))) Yhdessä heidän ja vieraiden kanssa otettiin uusi vuosi vastaan :) Kodassa istuttiin todella pitkään, paisteltiin makkaroita ja vaahtokarkkia, ja glögi oli ruokajuomana. Kuului viiden kielen iloinen puheensorina (venäjä, ukraina, englanti, ranska ja suomi). Oli aivan ihanaa. Ilotulitus oli myös todella ihana ja juhlallinen. Sädetikut loistivat ympäri Lakivaaran pihaa. Miten rakastan tätä työtä. Vaikka on kiirettä ja on tehtävä miljoona eri hommaa, silti saa tutustua ihmisiin, antaa heille aikaa ja olla avoin, se on aivan ihanaa... Siitä saa voimaa ja energiaa!!

Nämä hetket jäävät ikuisesti mieleen! Kuvien julkaisemiseen on kysytty lupa! :)

Kommentit

Suositut tekstit